Přidejte se k nám a sledujte nás na Instagramu
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
30.11.2021
Vítejte na našem novém e-shopu NATARAI !
S velkou radostí jsme právě spustili náš nový e-shop NATARAI, e-shop zaměřený především na esenciální oleje, které pro Vás s láskou a alchymií tvoříme... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Proč esenciální oleje?
V každé domácnosti najdeme bylinné čaje. Známe je od dětství, bylinky nás provází životem. A když se necítíme zrovna v pohodě, uvaříme si bylinkový ča... číst celé
Znáte tělové svíce ?
Co jsou tělové svíce , jak mohou pomoci v běžném životě a jak se používají ? Svíce jsou trubičky z přírodní látky namočené do vosku. Fungují na velice... číst celé
28.11.2021
O zdraví a životě
Zdraví je bezesporu to nejcenější, co v životě máme. Zdraví často vnímáme jako samozřejmost a jeho skutečnou hodnotu si příliš neuvědomujeme. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas pro: Marek Cerula - NATARAI - esenciální oleje, se sídlem Mrákotín 191, 588 54 Mrákotín, IČ0: 87345242, Fyzická osoba podnikající, zapsaná v živnostenském rejstříku podle §71 odst.2 živnostenského zákona dle příslušnosti u : Městský úřad Telč (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Proč esenciální oleje?
Proč esenciální oleje?
V každé domácnosti najdeme bylinné čaje. Známe je od dětství, bylinky nás provází životem. A když se necítíme zrovna v pohodě, uvaříme si bylinkový ča... číst celé
Znáte tělové svíce ?
Znáte tělové svíce ?
Co jsou tělové svíce , jak mohou pomoci v běžném životě a jak se používají ? Svíce jsou trubičky z přírodní látky namočené do vosku. Fungují na velice... číst celé
O zdraví a životě
28.11.2021
O zdraví a životě
Zdraví je bezesporu to nejcenější, co v životě máme. Zdraví často vnímáme jako samozřejmost a jeho skutečnou hodnotu si příliš neuvědomujeme. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.
Kde nás najdete

Antonínská 15, Dačice 380 01

Kontakty
Logo
NATARAI - esenciální oleje
Zákaznická podpora NATARAI
Zákaznická podpora NATARAI
(Po-Pá, 8-18 hod.)
Copyright © 2021 - NATARAI
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz